Ετικέτες (offset & ψηφιακή εκτύπωση)

Από λίγα αντίτυπα (print on demand), αλλά και μεγάλες παραγωγές πολλών χιλιάδων αντιτύπων (offset εκτύπωση).
Με επαγγελματικό εξοπλισμό και πολύ αυστηρές προδιαγραφές, δεν θα παρατηρήσετε καμία διαφορά στην ποιότητα μιας ψηφιακής εκτύπωσης από μία offset.

Ετικέτες για όλες τις χρήσεις.
Ετικέτες κατάψυξης, για βαζάκια, για σάλτσες, για μπουκάλια, τρόφιμα, δοχεία, ποτήρια, αντισηπτικά COVID-19, προιόντων, κρασιά, λάδια, για βαζάκια με μέλι,  για τενεκέδες, για υλικά συσκευασίας, για συσκευασίες τροφίμων, ετικέτες με ημερομηνίες λήξης, ετικέτες ασφαλείας για βαζάκια-μπουκάλια, σακούλες, φακέλους και άλλα κουτιά συσκευασίας. Αναλαμβάνουμε την μακέτα για ειδικές χρήσεις σε διάφορα προιόντα όπου χρειάζονται να αναγράφονται λεπτομέριες του προιοντος, ακολουθώντας όποιες αλλαγές -όποτε χρειαστεί. Ετικέτες για χρήση σε ζαχαροπλαστεία, σε φούρνους, σε οινοποιεία, για είδη κομμωτηρίων, για είδη ρουχισμού κτλ. Αυτοκόλλητα γράμματα και αριθμoί.

Οι ετικέτες μπορούν να κοπούν σε οποιαδήποτε μορφή ή σχήμα
επιθυμείτε είτε στρογγυλές είτε τετράγωνες είτε σε κάποιο ιδιαίτερο σχήμα (π.χ.ετικέτες ασφαλείας για βαζάκια-μπουκάλια).
Αναλαμβάνουμε με ακρίβεια περιγραμματική κοπή αυτοκόλλητων ετικετών.

Επιλογή κατάλληλου υλικού
Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα υλικά εκτύπωσης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Aυτοκόλλητο ματ ή γυαλιστερό, βινύλιο (PVC).
Επιπλέον δυνατότητα πλαστικοποίησης, ματ ή γυαλιστερή για περισσότερη αντοχή.

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την εκτύπωση και την μορφοκοπή αυτοκόλλητων ετικετών είτε σε μικρές ποσότητες είτε σε μεγάλες παραγωγές με το πάτημα καλουπιού.

Στο εργοστάσιό μας πραγματοποιούνται όλες οι ψηφιακές και offset εκτυπώσεις καθώς και οι επιπλέον επεξεργασίες.

Σχεδιάζουμε, εκτυπώνουμε και κόβουμε αυτοκόλλητα όλων των ειδών και όλων των διαστάσεων ακόμα και στους πιο απαιτητικούς χρόνους.