Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1960

Οι εργασίες πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις μας με πλήρη έλεγχο ποιότητας του τελικού προϊόντος.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1960 με την επωνυμία «ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ OFFSET ΔΕΡΒΗ A.E.B.E.». Είναι μία κάθετη μονάδα παραγωγής στον κλάδο των γραφικών τεχνών με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και ειδικευμένο προσωπικό εργαζομένων, έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα της προμήθειας του υλικού που θα ζητηθεί στον καλύτερο χρόνο με την καλύτερη ποιότητα και τιμή.
Φροντίζουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, όλες τις δυνατές διευκολύνσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, την έγκαιρη παραλαβή των παραγγελθέντων προϊόντων στον χώρο τους (εντός και εκτός Αττικής), και διατηρούμε τις υπηρεσίες μας στο υψηλότερο επίπεδο.
Αποτελείται από εξειδικευμένο, έμπειρο προσωπικό με νέες ιδέες. Αναλαμβάνει από την υλοποίηση της ιδέας: επιμέλεια εντύπων, σχεδιασμό, μακέτα, ηλεκτρονική σελιδοποίηση, ψηφιακή επεξεργασία εικόνας, scanning, ψηφιακά δοκίμια.
Το τμήμα αναλαμβάνει τη μεταφορά των προς εκτύπωση εντύπων από τον Η/Υ στους τσίγκους για να ξεκινήσει η μαζική παραγωγή. Περιλαμβάνει: CTP, φωτιστικό μηχάνημα φιλμ, εμφανιστήριο αλουμινίων.
Αναλαμβάνουμε βερνίκι μηχανής, ματ/γυαλιστερή, βερνίκι UV matt/gloss, τοπικό βερνίκι UV.
Το τμήμα δίνει στο προϊόν την μορφή που επιθυμεί ο πελάτης για να μετασχηματιστούν τα έντυπα σε βιβλία, φυλλάδια και γενικώς σε ότι μορφή απαιτείται. Αναλαμβάνουμε θερμοκόλληση(ραφτό-κολλητό), πίκμανση/περφορέ, κλασέρ εταιρικά, σπιράλ, καρφίτσα, δίπλωμα, διάτρηση για κλασέρ, καλλιτεχνική βιβλιοδεσία.

Εκτυπωτική Μονάδα

Το νευραλγικότερο τμήμα της επιχείρησης, δεδομένου ότι εδώ λαμβάνει χώρα η μαζική παραγωγή και η υλοποίηση των ιδεών και εργασιών όλων των άλλων τμημάτων και παράγεται το τελικό προϊόν.

Αναλαμβάνουμε ψηφιακές εκτυπώσεις:
μικρού format (33Χ48): μεταβλητά δεδομένα, εισιτήρια, prospectus, προσκλήσεις, επιστολόχαρτα, αυτοκόλλητα, κάρτες, ευχετήριες κάρτες, ημερολόγια, τιμοκατάλογοι εστιατορίων, αφίσες, φυλλάδια, posters.
(γίνεται αρίθμηση όπου ζητηθεί).
μεγάλου format: λάβαρα, επιγραφές, έργα τέχνης, stand, αφίσες, βινύλιο(αυτοκόλλητο), μουσαμάς, χαρτί, καμβάς, one way.

Αναλαμβάνουμε εκτυπώσεις Οffset:
Βιβλία, περιοδικά, αφίσες/αυτόγραφα, κάρτες, κατάλογοι/menu, καρτολίνες, folders, τετράδια, ημερολόγια, flyer, προσκλήσεις, επιστολόχαρτα, προγράμματα θεάτρων/κιν-φων, εφημερίδες, κορνίζες photo.

Περιλαμβάνει:
Offset σχήματος 70×100 6χρωμη Heidelberg Speedmaster
ψηφιακό πιεστήριο μικρού format
Plotter Roland (εκτύπωση σε οικολογικά υλικά).

Οικονομικά Στοιχεία